Anmasi – Vaskeanlæg, filtersystemer og kemiprodukter

Anmasi – Vaskeanlæg, filtersystemer og kemiprodukter

Din ekspert i totalløsninger til metalindustri, plastindustri, levnedsmiddel og farmaceutisk.

Epoxy

Epoxy fjerner uden brug af stærke opløsningsmidler

Vi har løsninger designet til fjernelse af epoxy i forskellige tilstande uden brug af stærke opløsningsmidler såsom acetone.

Epoxy fjerner
previous arrow
next arrow

Brandt Metalindustri A/S

VIRKSOMHEDEN

Brandt Metalindustri A/S i Galten ved Århus er en moderne og dynamisk virksomhed, der leverer drejede og fræsede emner til plast- og metalindustrien.

Virksomheden beskæftiger knap 20 medarbejdere, som hver dag arbejder for at sikre de bedste løsninger til kunderne igennem løbende optimering og kvalitetssikring af produktionen.

I forbindelse med væksten i virksomheden og deres ønske om at optimere og kvalitetssikre produktionen yderligere har Brandt Metalindustri A/S derfor i det seneste år investeret i nyt udstyr samt udvidet produktionen.

Derved kom de i kontakt med Anmasi A/S, der som specialist indenfor vaske- og filteranlæg kunne tilbyde virksomheden en komplet løsning, som kunne løse deres udfordringer.

Der var nemlig i takt med udvidelsen af maskinparken opstået en udfordring med bakterietilvækst i køle- og smøremidlet, som betød at deres centralanlæg skulle udskiftes eftersom de på nuværende tidspunkt kun fjernede olier og automatisk doserede væsken på de enkelte bearbejdningsmaskiner.

Dertil efterspurgte deres kunder i højere grad at produkterne blev leveret rengjort, så det både var muligt at male, lime og svejse emnerne uden nogen forbehandling var påkrævet. Dette var ikke muligt i dag med det nuværende udstyr, som produkterne blev vasket i.

3R8A7832
3R8A7825
3R8A7826
3R8A7829
3R8A7838
3R8A7845
3R8A7847
3R8A7848
3R8A7852
3R8A7844
3R8A7843
3R8A7841
3R8A7850
3R8A7830
3R8A7823
3R8A7853
previous arrow
next arrow

LØSNINGEN

Dette resulterede i at Brandt Metalindustri A/S i første omgang valgte at investere i et vaskeanlæg med ultralydsrensning, skyllekar og varmluftstørring til at løse de udfordringer med vask af emnerne. Dette vaskeanlæg af typen Combiline blev installeret i første omgang sammen med kemikalier leveret specifikt til opgaven af Anmasi A/S.

Derved kunne Brandt Metalindustri nu levere rengjorte og rustbeskyttede emner, hvor renheden er så høj at man både kan male, lime og svejse på emnerne når de er leveret til stor gavn for deres kunder.

Da virksomheden havde fået implementeret vaskeanlægget, der fungerede som lovet valgte de at gå videre med et tilbud på vores centralanlæg til filtrering af køle- og smøremidler fra bearbejdningsmaskinerne.

Derfor investerede de efterfølgende et Masterclean filtersystem med hydrostatisk båndfilter, olieseparator og køler til kontinuerlig filtrering og nedkøling af køle- og smøremidlet, hvilket løste deres udfordringer med bakterietilvækst og samtidig fik de fjernet metalspåner fra væsken, som ikke var muligt med deres gamle anlæg.

Udover levering af selve filteranlæg stod Anmasi A/S også for montage af den rustfrie rørføring på hele fabrikken til fremløb og returnering af køle- og smøremidlet. Derved skulle Brandt Metalindustri selv stå for montagen og fik både leveret filteranlæg, vaskeanlæg samt monteret det hele af en leverandør.

Brandt Metalindustri
“Vi havde hørt godt om Anmasi fra andre af vores kunder og det har bare kørt derudaf. Hvis der har været nogen problemer blev de hurtigt løst enten over tlf eller personligt.”
Johnny Haurum Brandt
Fordele