VI HAR SAMLET NOGLE
ANMASI CASE STORIES
Læs om vores kundeoplevelser og få en forståelse for, hvad vi kan tilbyde dig som kunde.
Slider

Brandt Metalindustri A/S

Virksomheden

Brandt Metalindustri A/S i Galten ved Århus er en moderne og dynamisk virksomhed, der leverer drejede og fræsede emner til plast- og metalindustrien.

Virksomheden beskæftiger knap 20 medarbejdere, som hver dag arbejder for at sikre de bedste løsninger til kunderne igennem løbende optimering og kvalitetssikring af produktionen.

I forbindelse med væksten i virksomheden og deres ønske om at optimere og kvalitetssikre produktionen yderligere har Brandt Metalindustri A/S derfor i det seneste år investeret i nyt udstyr samt udvidet produktionen.

Derved kom de i kontakt med Anmasi A/S, der som specialist indenfor vaske- og filteranlæg kunne tilbyde virksomheden en komplet løsning, som kunne løse deres udfordringer.

Der var nemlig i takt med udvidelsen af maskinparken opstået en udfordring med bakterietilvækst i køle- og smøremidlet, som betød at deres centralanlæg skulle udskiftes eftersom de på nuværende tidspunkt kun fjernede olier og automatisk doserede væsken på de enkelte bearbejdningsmaskiner.

Dertil efterspurgte deres kunder i højere grad at produkterne blev leveret rengjort, så det både var muligt at male, lime og svejse emnerne uden nogen forbehandling var påkrævet. Dette var ikke muligt i dag med det nuværende udstyr, som produkterne blev vasket i.

previous arrow
next arrow
Slider
løsningen

Dette resulterede i at Brandt Metalindustri A/S i første omgang valgte at investere i et vaskeanlæg med ultralydsrensning, skyllekar og varmluftstørring til at løse de udfordringer med vask af emnerne. Dette vaskeanlæg af typen Combiline blev installeret i første omgang sammen med kemikalier leveret specifikt til opgaven af Anmasi A/S.

Derved kunne Brandt Metalindustri nu levere rengjorte og rustbeskyttede emner, hvor renheden er så høj at man både kan male, lime og svejse på emnerne når de er leveret til stor gavn for deres kunder.

Da virksomheden havde fået implementeret vaskeanlægget, der fungerede som lovet valgte de at gå videre med et tilbud på vores centralanlæg til filtrering af køle- og smøremidler fra bearbejdningsmaskinerne.

Derfor investerede de efterfølgende et Masterclean filtersystem med hydrostatisk båndfilter, olieseparator og køler til kontinuerlig filtrering og nedkøling af køle- og smøremidlet, hvilket løste deres udfordringer med bakterietilvækst og samtidig fik de fjernet metalspåner fra væsken, som ikke var muligt med deres gamle anlæg.

Udover levering af selve filteranlæg stod Anmasi A/S også for montage af den rustfrie rørføring på hele fabrikken til fremløb og returnering af køle- og smøremidlet. Derved skulle Brandt Metalindustri selv stå for montagen og fik både leveret filteranlæg, vaskeanlæg samt monteret det hele af en leverandør.

Brandt Metalindustri
“Vi havde hørt godt om Anmasi fra andre af vores kunder og det har bare kørt derudaf. Hvis der har været nogen problemer blev de hurtigt løst enten over tlf eller personligt.”
Johnny Haurum Brandt
Fordele
  • En leverandør til at løfte opgaven
  • Løste udfordringer med bakterietilvækst i køle- og smøremidlet
  • Fjerner metalspåner og smudsrester
  • Konkurrencedygtig pris ved at vælge en komplet løsning
  • Kunderne modtager nyvaskede emner af høj kvalitet
  • Mulighed for at levere emner som er klar til videre bearbejdning uden forbehandling
  • Kvalitetssikring igennem vedligehold af procesvæsken og vask af emnerne