DELEVASKER – EN UNIVERSAL LØSNING

Din ekspert I vaskeanlæg med top- og frontlåge til industrien

Spulevasker

I denne kategori finder i vores spulevaskere med frontlåge og toplåge som i dag er meget udbredt i industrien til et væld af forskellige opgaver. Hvis i leder efter en spulevasker med gennemløb findes disse under produktkategorien gennemløbsvasker, hvor i kan opleve vores serie af båndvaskere og tromlevaskere. Vi tilbyder mange typer af vaskeanlæg.

Spulevaskerne med toplåge og frontlåge betegnes som 1-kammer vaskeanlæg hvor at i placerer emnerne på en rustfri platform eller i en kurv hvorefter man lukker lågen og vaskeprocessen starter. Vask af emnerne foregår i vores vaskeanlæg på to forskellige måder:

Toplåge-serien leveres med et fastmonteret dyse-system hvor at kurven roterer via en gearmotor under vaskeprocessen og derved i kombination med vores unikke fladstråle- og punktdyse system vasker emnerne.

Frontlåge-serien leveres med en roterende dysebom monteret i toppen og bunden af kammeret, som vasker emnerne der er placeret på en platform i midten af kammeret.

Vaskeanlæg i topklasse!

Uanset hvilken af ovenstående vaskeanlæg i anvender som kunde står vi inde for at i med vores vaskeanlæg altid opnår det bedst mulige resultat med denne type maskine. Dertil tilbyder vi både toplåge og frontlåge vaskeanlæg med vask, skyl og tørring afhængig af opgaven.

Hvorvidt i som kunde leder efter et vaskeanlæg med toplåge eller frontlåge bestemmes ud fra jeres behov og er afhængig af størrelsen på jeres emner og hvordan i ønsker at betjene udstyret i jeres produktion. Denne type vaskeanlæg anvendes oftest til at fjerne olie, fedt og kølesmøremidler fra emner i forbindelse med produktion eller vedligehold. Yderst velegnet til store komponenter og fordelen ved denne type vaskeanlæg er at det er en meget universal løsning sammenlignet med andre typer anlæg.

Anvendelsesområder

Olie- og kølesmøremidler

Vores vaskeanlæg fjerner nemt olie- og kølesmøremidler fra bearbejdede emner, og komponenter som skal vedligeholdes. Vi kan rengøre næsten alle overflader af metaller, plastik, kunststof etc.

Tidsintervallet i processen varierer, samt hvilken type kemi vi bruger til den enkelte opgave. Det afhænger af hvilke typer af olier- og kølesmøremidler vi arbejder med, fælles for dem alle er at de rengøres i en vandbaseret løsning, som er enten neutral eller mild alkalisk.

Hvilken type af vaskeanlæg og metode afhænger af den specifikke opgave, og bestemmes i dialog med kunden.

Rust

Vi fjerner effektivt korrosion med vores neutrale vandbaserede rustfjerner. Den fjerner både nyt- og gammel rust fra eksempelvis reparationsemner, eller flyvrust på komponenter.

Alt dette gøres effektivt med vores neutrale produkt, samtidig med at tage hensyn til omgivelser og arbejdsmiljøet.

Maling

Vi har stor erfaring med at fjerne maling fra komponenter. Vi fjerner typisk maling fra malerkroge, fixturer, ophæng, pumper, pistoler og dyser.

Fordelen ved et vaskeanlæg til opgaven, er at i får en lukket proces, hvor man undgår manuel rengøring med kraftige kemikalier, som f.eks. fortynder. I stedet får i et vaskeanlæg med vandbaseret malingsfjerner.

Vi kan både fjerne flydende- og hærdet maling, som oftest gøres ved hjælp af en ultralydsrenser.

Epoxy

Vi har stor erfaring med at fjerne både hærdet- og ikke-hærdet epoxy fra emner. Hvilket i mange tilfælde er en svær opgave, uden det rette udstyr. Derfor er det vigtigt at have den rette løsning hvad angår både kemi og vaskeanlæg.

Fordelen ved vores løsninger, er at de automatisk og miljøvenligt i en vandbaseret løsning fjerner epoxyen, og tager hensyn til arbejdsmiljøet.

Vi har igennem de seneste år, udviklet mange specialløsninger for specielt kunder i vindmølleindustrien til dette formål.

3D Print: SLA, FDM, Polyjet

Vi har i mange år arbejdet udvikling af løsninger til rensning af emner efter 3D-printning og kan tilbyde både standard- og specialløsninger til denne opgave.

Dertil tilbyder vi et komplet sortiment af vandbaserede kemikalier til at fjerne epoxy-rester, support materiale og lignende afhængig af printer teknologien.

Gummi

Vi har erfaring med vask af gummi-emner efter bearbejdning, både i medicinal, levnedsmiddel og metalindustrien.

Hver enkel maskine er tilpasset behovet og de renhedskrav der må være til gummi-emnet.

Termisk afgratning

Vi har stor erfaring med rensning af både små- og store komponenter efter termisk afgratning. Der opstår under termisk afgratning et mørkt oxid-lag, som skal fjernes før at komponenterne skal videre i processen. Oxid-laget fjerner man med et vaskeanlæg, typisk ultralydsrensning og specielt udviklede kemikalier.

Derfor tilbyder Anmasi en komplet løsning, hvor vi både producere vaskeanlæg og leverer de egne specialudviklede kemikalier til processen.

Trådgnistning

Vi kan vaske dine emner efter trådgnistning, ved effektivt at fjerne smudset i overfladen og genskabe metallets originale overflade efter processen.

Derved kan vi erstatte eksempelvis sandblæsning.

SPULEVASKER
Heavy-duty spulevasker med frontlåge

Se her en kort video af vores spulevasker med pneumatisk frontlåge der fås med både vask, skyl og tørring.

Ekstra udstyr:
• Filtersystem
• Automatisk kemidosering
• Udsugningsventilator
• Automatisk vandpåfyldning
• Olieseparator
• Siemens touchscreen