PAINT-AWAY 4000

PAINT-AWAY 4000

Produktet anvendes til at fjerne farve- og tampontryk fra emner i forbindelse med vedligehold af produktionsudstyr. Dette er et miljøvenligt opløsningsmiddel som anvendes koncentreret til at fjerne farve fra kopper, ruller og lignende på trykkerier. Dette anvendes også i mange produktionsvirksomheder der beskæftiger sig med tryk af egne produkter. Bemærk at vi anbefaler at emnerne skylles efter vask.

Hvor anvendes produktet?

 • Værksted og vedligehold
  Dette er en af vores foretrukne produkter til lastvognsmekanikere, bil- og motorcykelmekanikere og værksteder der arbejder med service og vedligehold. Der anvendes typisk både spulevaskere og ultralydsrensere på værksteder.
 • Plastikindustri
  Velegnet til firmaer indenfor bearbejdning af plastemner, hvor man oftest møder de samme krav som i metalindustrien og olie, kølesmøremidler og plastspåner ikke accepteres samtidig med høje krav til overfladen.
 • Metalindustri
  Denne løsning er velegnet til firmaer indenfor drejning, fræsning, stansning samt anden bearbejdning i metalindustrien til at fjerne olie, kølesmøremidler, fedt, polerpasta, sod og metalspåner samt sikre en konstant høj kvalitet i overfladen.
 • Formværktøjer
  Uanset om vi snakker stanseværktøjer eller plaststøbning så skal værktøjerne i forbindelse med vedligehold rengøres, og vi har leveret utallige vaskeanlæg af denne type til dette.
 • Automotive
  Dette vaskeanlæg er meget populært til opgaver i bilindustrien og er udviklet til både store- og små produktionslinjer afhængig af jeres behov.

Teknisk data

pH-værdi
N/A
Kompabilitet
Alle metaller, keramik, glas

Dosering
1%
Anvendes til
Tampontryk, Farve

Rustbeskytter
Nej