DIN SAMARBEJDSPARTNER TIL SPECIALANLÆG

Dedikerede medarbejdere og mange års erfaring gør os til din foretrukne samarbejdspartner på skræddersyede vaskeanlæg.

Specialanlæg

De mange års erfaring med vaskeanlæg har betydet at vi i dag har et bredt udvalg af standard løsninger til industrien men alligevel leverer vi hvert år et stort antal specialanlæg. Vi har derfor efter mange år opbygget en masse specialviden, som betyder vi i dag kan levere skræddersyede vaskeanlæg og filtersystemer til næsten alle opgaver.

Denne erfaring sikre at vi skaber trygge rammer for udvikling af jeres specialanlæg og samtidig har vi allerede inden start af projektet en klar ide om hvad er muligt når vi snakker vask og filtrering. Årsagen til dette er vores indgående kendskab til hvordan væske, kemikalier og materialer opfører sig i et vaskeanlæg hvor de oftest bliver påvirket af forhøjet temperatur, flow og tryk afhængig af den vasketeknologi eller det filtersystem vi anveder til at løse opgaven.

Specialanlæg omfatter oftest mere end blot et enkelt anlæg men hele entreprisen, hvor vi kommer med den komplette løsning i samarbejde med vores partnere. Dette kan indebære vaskeanlæg, filtersystem, kemikalier, demi-anlæg og robothåndtering samt meget mere afhængig af problemstillingen.

Kort sagt sikre vi at du får den bedste specialløsning til dit behov og vi er med dig hele vejen, hvor at vi sikre du får den rigtige vejledning og investerer i det nødvendige udstyr for at løse opgaven. Således i får hverken mere eller mindre end det i har behov for i din virksomhed.

Oplev vores specialanlæg leveret til kunder i hele Europa ved at klikke på de enkelte produktsider på denne side.

Vi ved at der i mange produktioner og virksomheder er brug for specielle og skræddersyede løsninger. Derfor er vi din samarbejdspartner til specialanlæg til din produktion.

Vores mange års erfaring med vaskeanlæg betyder, at vi i dag har et bredt udvalg af standard løsninger til industrien, men vi leverer også et stort antal specialanlæg hvert år. Det gør at vi har opbygget en masse specialviden, som betyder at vi i dag kan leverer skræddersyede anlæg og filtersystemer til næsten alle opgaver.

Specialvaskeanlæg

Specialløsninger omfatter oftest mere end blot et anlæg, nemlig hele entreprisen, og her kommer vi med den komplette løsning i samarbejde med vores partnere. Dette kan indebære vaskeanlægget, filtersystemet, kemikalier, demi-anlæg og robothåndtering, samt meget mere afhængig af problemstillingen og opgaven.

Tag evt. et kig på vores case stories her på siden, hvor I kan læse om vores kundeoplevelser, se nogle af de løsninger vi har udviklet og leveret for vores kunder rundt om i verden og få en forståelse for hvad vi kan tilbyde dig.

Den bedste specialløsning

Vi har 30 års erfaring og denne erfaring sikrer, at vi skaber tryghed omkring udvikling af jeres anlæg, og allerede inden start af projektet har vi en klar idé om hvad der er muligt når vi snakker vask og filtrering. Årsagen til dette er vores indgående kendskab til hvordan væske, kemikalier og materialer opfører sig i anlægget, hvor de oftest bliver påvirket af forhøjet temperaturer, flow og tryk afhængig af den vasketeknologi eller det filtersystem vi anvender til opgaven.

For at opsummere: vi sikrer at du får den bedste specialløsning til dit behov og din produktion. Vi er med dig hele vejen, hvor vi sikrer at du får den nødvendige vejledning og investerer i det udstyr der skal til for at løse opgaven.

Kontakt os i dag!

Dedikerede medarbejdere og mange års erfaring gør os til din oplagte samarbejdspartner på skræddersyede anlæg. Vi sætter en stor ære i at varetage hele processen omkring design, produktion, installering og servicering af din industrielle renseløsning og filtreringsanlæg.

Vi kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning, således at I får hverken mere eller mindre end det I har brug for i jeres virksomhed.

Tag kontakt til os og vi vil i tæt samarbejde med jer udvikle en løsning, som kan være med til at give værdi i jeres produktion. Vi sidder også altid klar til at svare på spørgsmål og til at hjælpe med råd og vejledning.

SPECIALANLÆG
Leveret til stor Tysk kunde i bilindustrien

Se video af et projektanlæg leveret som inkluderer skræddersyet vaskeanlæg med ultralyd og spulevask samt pick-and-place system.

Vi var ansvarlige for hele leverancen som bestod af:
• Vaskeanlæg
• Pick-and-place system
• Køletunnel
• Omvendt osmose-anlæg