DIN SAMARBEJDSPARTNER TIL SPECIALANLÆG

Dedikerede medarbejdere og mange års erfaring gør os til din foretrukne samarbejdspartner på skræddersyede vaskeanlæg.

Specialanlæg

De mange års erfaring med vaskeanlæg har betydet at vi i dag har et bredt udvalg af standard løsninger til industrien men alligevel leverer vi hvert år et stort antal specialanlæg. Vi har derfor efter mange år opbygget en masse specialviden, som betyder vi i dag kan levere skræddersyede vaskeanlæg og filtersystemer til næsten alle opgaver.

Denne erfaring sikre at vi skaber trygge rammer for udvikling af jeres specialanlæg og samtidig har vi allerede inden start af projektet en klar ide om hvad er muligt når vi snakker vask og filtrering. Årsagen til dette er vores indgående kendskab til hvordan væske, kemikalier og materialer opfører sig i et vaskeanlæg hvor de oftest bliver påvirket af forhøjet temperatur, flow og tryk afhængig af den vasketeknologi eller det filtersystem vi anveder til at løse opgaven.

Specialanlæg omfatter oftest mere end blot et enkelt anlæg men hele entreprisen, hvor vi kommer med den komplette løsning i samarbejde med vores partnere. Dette kan indebære vaskeanlæg, filtersystem, kemikalier, demi-anlæg og robothåndtering samt meget mere afhængig af problemstillingen.

Kort sagt sikre vi at du får den bedste specialløsning til dit behov og vi er med dig hele vejen, hvor at vi sikre du får den rigtige vejledning og investerer i det nødvendige udstyr for at løse opgaven. Således i får hverken mere eller mindre end det i har behov for i din virksomhed.

Oplev vores specialanlæg leveret til kunder i hele Europa ved at klikke på de enkelte produktsider på denne side.

SPECIALANLÆG
Leveret til stor Tysk kunde i bilindustrien

Se video af et projektanlæg leveret som inkluderer skræddersyet vaskeanlæg med ultralyd og spulevask samt pick-and-place system.

Vi var ansvarlige for hele leverancen som bestod af:
• Vaskeanlæg
• Pick-and-place system
• Køletunnel
• Omvendt osmose-anlæg