Magnetstave

Magnetstave

Disse magnetindsats anvendes til vores Type 1-4 posefilter og indeholder 2- 3 magneter som er nemt aftagelige og meget rengøringsvenlige. Hvilket er en klar fordel i forbindelse med det løbende vedligehold. Bemærk at magnetindsatser kan anvendes sammen med et posefilter i filterhuset og derved har man effektiv filtrering af både magnetiske partikler og andet smuds.

 

Billede 1 – Type 1 Magnetstav

Billede 2 – Type 2 Magnetstav

Billede 3 – Type 3 Magnetstav

Billede 4 – Type 4 Magnetstav

Hvor anvendes produktet?

 • Wind Power
  Vi er specialister i vaskeanlæg til vindindustrien og vores løsninger er nok en af de mest udbredte i Danmark til rensning af emner i forbindelse med produktion af vinger, naceller og lignende. Denne løsning er meget populær i denne branche.
 • Værksted og vedligehold
  Dette er en af vores foretrukne produkter til lastvognsmekanikere, bil- og motorcykelmekanikere og værksteder der arbejder med service og vedligehold. Der anvendes typisk både spulevaskere og ultralydsrensere på værksteder.
 • Metalindustri
  Denne løsning er velegnet til firmaer indenfor drejning, fræsning, stansning samt anden bearbejdning i metalindustrien til at fjerne olie, kølesmøremidler, fedt, polerpasta, sod og metalspåner samt sikre en konstant høj kvalitet i overfladen.
 • Luftfartsindustrien
  Luftfartsindustrien stiller høje renhedskrav og ligesom bilindustrien arbejder vi med store serier hvor denne type vaskeanlæg- eller ultralydsrenser oftest er den rette løsning.
 • Formværktøjer
  Uanset om vi snakker stanseværktøjer eller plaststøbning så skal værktøjerne i forbindelse med vedligehold rengøres, og vi har leveret utallige vaskeanlæg af denne type til dette.
 • Automotive
  Dette vaskeanlæg er meget populært til opgaver i bilindustrien og er udviklet til både store- og små produktionslinjer afhængig af jeres behov.

Features

Materiale
AISI 304 / EN 1.4301
Maks. temperatur
100°C

Teknisk data