Korrosionsbeskyttelse

Korrosionsbeskyttelse

Vores rustbeskyttere er primært udviklet til midlertidig beskyttelse af dine emner i mellem tre uger og seks måneder afhængig af dit behov. Disse beskyttere sikrer dine emner mod pletter uden at efterlade aflejringer på overfladen. Vi har også beskyttere i væskeform, der giver en mere permanent korrosionsbeskyttelse.

Hvor anvendes produktet?

  • Plastikindustri
    Velegnet til firmaer indenfor bearbejdning af plastemner, hvor man oftest møder de samme krav som i metalindustrien og olie, kølesmøremidler og plastspåner ikke accepteres samtidig med høje krav til overfladen.
  • Metalindustri
    Denne løsning er velegnet til firmaer indenfor drejning, fræsning, stansning samt anden bearbejdning i metalindustrien til at fjerne olie, kølesmøremidler, fedt, polerpasta, sod og metalspåner samt sikre en konstant høj kvalitet i overfladen.

Features

Kvalitet
Vi er ikke her for at sælge jer kemikalier. Vi er her for at sikre, at i anvender de rigtige kemikalier i jeres vaskeanlæg således i opnår det bedste vaskeresultat og laveste kemiforbrug.
Fokusering
Dybest set handler det om at fokusere på processen i stedet for blot produktet, fordi vi kigger på kemikalier og vaskeanlæg som en enkelt relateret enhed.

Teknisk data

NummerProduktBeskrivelseJernRustfri stålAluminiumMessingKobberTemp.pH-værdiBlandingDatablad
1000124Curatech PA 266Korrosionsbeskyttelse, kan anvendes før maling, limning etc.XX25 – 60°C10.90.5 – 2.0 %DOWNLOAD
1000125Curatech PA 263Korrosionsbeskyttelse til alle metallerXXXXX40 – 60°C8.60.2 – 0.5 %DOWNLOAD