Formværktøjer

Formværktøjer

Det er helt afgørende for kvaliteten og produktionsstabiliteten at fjerne skidt og aflejringer fra værktøj til metaludstansning og plaststøbning. Vores kemikalier kan, når de anvendes i det rigtige renseanlæg, klare det mest genstridige skidt uden at ødelægge eller beskadige værktøj og støbeforme.

Hvor anvendes produktet?

  • Plastikindustri
    Velegnet til firmaer indenfor bearbejdning af plastemner, hvor man oftest møder de samme krav som i metalindustrien og olie, kølesmøremidler og plastspåner ikke accepteres samtidig med høje krav til overfladen.
  • Metalindustri
    Denne løsning er velegnet til firmaer indenfor drejning, fræsning, stansning samt anden bearbejdning i metalindustrien til at fjerne olie, kølesmøremidler, fedt, polerpasta, sod og metalspåner samt sikre en konstant høj kvalitet i overfladen.

Features

Kvalitet
Vi er ikke her for at sælge jer kemikalier. Vi er her for at sikre, at i anvender de rigtige kemikalier i jeres vaskeanlæg således i opnår det bedste vaskeresultat og laveste kemiforbrug.
Fokusering
Dybest set handler det om at fokusere på processen i stedet for blot produktet, fordi vi kigger på kemikalier og vaskeanlæg som en enkelt relateret enhed.

Teknisk data

NummerProduktBeskrivelseJernRustfri stålAluminiumMessingKobberPlastikTemp.pH-værdiBlanding
1000140MOLD CLEANER 2000Høj alkalisk vaskemiddel til formværktøjerXXXX40 – 70°C12.610 %
1000308Curatech TA 150Høj alkalisk vaskemiddel til form- og stanseværktøjerXX50 – 70°C13.510 %