Anmasi – Vaskeanlæg, filtersystemer og kemiprodukter

Anmasi – Vaskeanlæg, filtersystemer og kemiprodukter

Din ekspert i totalløsninger til metalindustri, plastindustri, levnedsmiddel og farmaceutisk.

ORTLINGHAUS INSTALLATION

Projekt

Anmasi har for nylig implementeret et avanceret vaskeanlæg hos en koblingsproducent i Remscheid, Tyskland. Det nye system har en imponerende kapacitet på 700 kg og en lastplatform på 1000 x 1000 mm.

Det innovative anlæg er designet til at eliminere behovet for daglige eller ugentlige filterudskiftninger samt dagligt eftersyn, takket være dets fuldautomatiske filtersystem, der inkluderer magnetfilter og olieseparatorer.

Denne opgradering har reduceret spildtid for kunden Ortlinghaus og det har også sikret en ensartet vaskekvalitet dag efter dag. Tidligere var daglig vedligeholdelse en uundgåelig del af processen, men med det nye setup fra Anmasi er dette nu fortid.

Efter vaskeprocessen kan emnerne nu direkte overføres til en dyppeproces for rustbeskyttelse med olie, inden de dyrebare koblinger sendes til lageret. Denne optimering har resulteret i en besparelse på 1-2 timers operatørtid pr. dag ved manuel loading.

Med det nye fuldautomatiske vaskeanlæg har Ortlinghaus opnået en betydelig forbedring af deres produktionsproces, der vil have positive langsigtede virkninger på deres effektivitet og produktkvalitet.

case_story_ortlinghaus_01
case_story_ortlinghaus_02
case_story_ortlinghaus_03
case_story_ortlinghaus_04
previous arrow
next arrow
Fordele