Anmasi – Vaskeanlæg, filtersystemer og kemiprodukter

Anmasi – Vaskeanlæg, filtersystemer og kemiprodukter

Din ekspert i totalløsninger til metalindustri, plastindustri, levnedsmiddel og farmaceutisk.

Alsted Metal A/S

VIRKSOMHEDEN

Alsted Metal er en moderne virksomhed med over 25 års erfaring med bearbejdning og virksomheden er specialiseret i automatdrejning af emner i alle metaller og plastik. Den består i dag af otte dygtige og engagerede medarbejdere, der sætter en ære i at levere emner af højeste kvalitet.

Virksomheden kontaktede i første omgang Anmasi A/S i ønske om at udskifte deres ældre manuelt betjente vaskeanlæg med en automatisk løsning. Fordi virksomheden har altid haft fokus på at vaske emnerne, så kunderne ikke modtager emner smurt ind i olie, og har tidligere gjort dette i to separate spulevaskere med toplåge.

Udfordringen med den ældre løsning, som stadig fungerede, var at medarbejderne oplevede mange tunge løft imellem de to vaskeanlæg der blev brugt til henholdsvis vask og skyl af emnerne. Dertil oplevede Alsted Metal problemer med renligheden af emnerne, eftersom at produktionen hovedsageligt består af mindre emner i kurve, så spulevaskerne havde problemer med at vaske emnerne rene ved blot at spule dem udvendigt.

Ønsket om at løse udfordringen med håndtering og forbedre arbejdsmiljøet samt opnå en bedre renlighed af emnerne ledte til at Alsted Metal valgte at investere i et fuldautomatisk Maxiline vaskeanlæg med ultralydsrensning.

Fordelen ved denne løsning var ikke kun at man forbedrede arbejdsmiljøet og renligheden af emnerne, men også at dette vaskeanlæg havde et ekstra skylletrin og alligevel havde et utrolig lavt strømforbrug sammenlignet med den forhenværende løsning der anvendte hele 9,0 kW til opvarmning af væsken imod 4,0 KW i det nye vaskeanlæg for hvert enkelt vasketrin.

Da Alsted Metal havde fået installeret deres vaskeanlæg, kontaktede de senere Anmasi A/S med henblik på investering i et Osmoseanlæg med forbehandling samt et centralanlæg til filtrering af deres køle- og smøremidler. Fordi at vi tidligere havde præsenteret dem for de løsninger vi havde, og samtidig havde de i mange år haft et ønske om at investere i et centralt filteranlæg.

Årsagen til at de tidligere ikke havde investeret i dette, var at man synes det var en stor investering og oftest var priserne de havde indhentet ude af takt med deres forestilling. Fordi man ønskede ikke ved Alsted Metal at bruge flere millioner på centralanlæg, og i branchen har det generelt været et problem at disse har været prissat meget højt.

Men et løfte fra Anmasi A/S om at kunne tilbyde en konkurrencedygtig samlet løsning til under en million kroner, og samtidig udfordringer med at nogle enkelte medarbejdere var blevet overfølsomme over for køle- og smøremidler af alt den manuelle håndtering i dagligdagen så valgte Alsted Metal at investere i et centralanlæg til filtrering.

3R8A7813
3R8A7816
3R8A7810
3R8A7808
3R8A7800
3R8A7806
3R8A7798
3R8A7799
3R8A7790
3R8A7785
3R8A7784
3R8A7787
3R8A7773
3R8A7781
3R8A7767
3R8A7769
3R8A7768
3R8A7766
3R8A7766 - copy
3R8A7766 - copy - copy
3R8A7766 - copy - copy
previous arrow
next arrow

LØSNINGEN

Dette resulterede i en løsning hvor kunden nu har et fuldautomatisk vaskeanlæg med ultralydsrensning, Osmoseanlæg med forbehandling og et centralt filteranlæg fra Anmasi A/S.

Det er Anmasi som har stået for alt installation og rørføring i forbindelse med opsætning af udstyret således at kunden ikke selv har skulle sørge for noget.

I forbindelse med at installationen af udstyret, som blev gjort over tre gange, så har kunden i dag fået skabt sig nogle konkurrence- og miljømæssige fordele, som indebære: forbedret arbejdsmiljø, nedsatte omkostninger, mindre slitage på værktøjer, mindre løft og lavere timeforbrug osv.

Vi er selvfølgelig stolte af ved Anmasi og kunne få lov at levere de komplette løsninger til virksomheder af alle størrelser, og være med til at optimere såvel små- som store virksomheder hvilket dette er endnu et eksempel på.

Alsted Metal

“Vi har for 15 år siden købt en vaske- samt tørremaskine hos Anmasi, som kørte upåklageligt. Derfor var det også et oplagt valg, at henvende os til dem, da behovet for et større vaskeanlæg blev aktuelt.

Hvis der har været problemer, har de været gode til at reagerer og yde en fantastisk service. Et samarbejde vi sætter stor pris på.”

Per Alsted Christensen
Fordele