Anmasi – Vaskeanlæg, filtersystemer og kemiprodukter

Anmasi – Vaskeanlæg, filtersystemer og kemiprodukter

Din ekspert i totalløsninger til metalindustri, plastindustri, levnedsmiddel og farmaceutisk.

Epoxy

Epoxy fjerner uden brug af stærke opløsningsmidler

Vi har løsninger designet til fjernelse af epoxy i forskellige tilstande uden brug af stærke opløsningsmidler såsom acetone.

Epoxy fjerner
previous arrow
next arrow

ENVOTHERM SOLUTION flytter til nye produktionsfaciliteter.

Anmasi Group overtog i februar 2022 Envotherm A/S efter deres konkurs. Det nye selskab, Envotherm Solution A/S, har nu brugt 2 år på at få produktion og levering af nye anlæg løst efter konkursen.

Det er naturligt, at det efter en konkurs tager tid at opbygge tilliden igen til eksisterende kunder, samt til de projekter, der var i støbeskeen, men det er faktisk lykkedes langt hen ad vejen. Anmasi har ligeledes brugt sin knowhow og erfaring på at strømline serieproduktionen af inddampningsanlæg, så produktionsprisen, via bedre indkøb og mere effektiv montage, forbedrer konkurrenceevnen. Envotherms inddampningsanlæg er og var iblandt de mest effektive anlæg på markedet med lavt energiforbrug og ligeledes høj virkningsgrad. Det havde de over mere end 30 år udviklet og lykkedes med.

Som næste skridt i processen med at forbedre Envotherms fremtid flytter de fra deres adresse i lejede lokaler i Vojens til helt nye lokaler på 1000 m² i en udvidelse på Anmasis nuværende domicil i Grindsted. De næste 2 uger vil hele setuppet med montage, indkøring og efterfølgende levering til kunder ske fra Thorsvej 240, Grindsted, og der er tidligere medarbejdere med deres mangeårige viden, som følger med til adressen.

Envotherm passer godt ind i Anmasi Group. Der er stigende interesse for genanvendelse af spildevand for at opnå en grønnere profil i virksomheder i dag, og det kan Envotherm Solution hjælpe med sammen med de øvrige virksomheder i Anmasi Group.

Anmasi Group bygger ligeledes nyt domicil til datterselskabet FILCO ApS i Kjellerup, som står færdigt ultimo marts, hvor produktion af filiteranlæg mm. skal ske. De nuværende lokaler kan ikke klare den øgede produktion og udvikling, som Filco har været igennem i de seneste år.

Anmasi Group har datterselskaber i Sverige og Tyskland, dertil er der et stort forhandlernet i den resterende del af EU. Anmasi Group beskæftiger i dag i alt 35 medarbejdere.