Anmasi – Vaskeanlæg, filtersystemer og kemiprodukter

Anmasi – Vaskeanlæg, filtersystemer og kemiprodukter

Din ekspert i totalløsninger til metalindustri, plastindustri, levnedsmiddel og farmaceutisk.

Epoxy

Epoxy fjerner uden brug af stærke opløsningsmidler

Vi har løsninger designet til fjernelse af epoxy i forskellige tilstande uden brug af stærke opløsningsmidler såsom acetone.

Epoxy fjerner
previous arrow
next arrow

Datterselskab i Tyskland skal sætte yderligere gang i eksporten

Anmasi A/S og KSN Industri A/S oprettede I sidste måned et datterselskab I Tyskland, hvor de har lejet sig ind i nogle renoverede bygninger og ansat en sælger til at varetage det tyske marked.

Årsagen til dette er en stadig voksende eksport til Tyskland, og ønsket om at øge markedsandelen yderligere ved at være tættere på markedet, og derved yde en bedre service ved at være lokalt til stede.

Samarbejdet

Markedet i Tyskland er væsentlig større end i Danmark, og især den store bilindustri er meget interessant for både Anmasi A/S og KSN Industri A/S som begge producere vaskeanlæg. Dette nye samarbejde i Tyskland, vil også på længere sigt være gældende i Danmark. Hvor de skal samarbejde omkring produktionen, hvilket betyder at KSN Industri A/S i fremtiden skal producere alle tromlevaskere, båndvaskere og større specialanlæg til det danske og tyske marked, samt øvrige udland.

Anmasi A/S vil fortsætte produktionen af mindre ultralydsanlæg, filtersystemer og olieseparatorer. Dertil skal Anmasi A/S hovedsageligt fungere som en salg- og servicevirksomhed som tilbyder løsninger indenfor kategorierne vaskeanlæg og filtreringsanlæg til Danmark, Tyskland og det øvrige udland.

Starter hårdt ud

Virksomhederne ligger ud med at deltage på Euroblech-messen i Hannover, hvor de udstiller flere forskellige typer af deres vaskeanlæg og filtersystemer igennem det nye datterselskab. Dertil har begge firmaer allerede tilmeldt sig flere messer i Tyskland i år 2017, men også i Danmark hvor de møder stærkt op med hele deres sortiment både på VTM-messen og Industri-messen i Herning.

Strategien

Det er målet at vi med det nye datterselskab Anmasi GmbH skal satse stort på det tyske marked, således at vi igennem samarbejde kan få en stærk position på markedet, ligesom på det danske.

Dertil skal kompetencerne inden for salg, marketing, ultralydsrensning og filtreringsanlæg hos Anmasi A/S kombineres med de kompetencer som KSN Industri A/S besidder indenfor tromlevaskere, båndvaskere, specialanlæg, automatik og robotter således at vi kan tilbyde løsninger til både simple og komplicerede opgaver.

Derfor vil virksomhederne igennem samarbejde udvikle løsninger, som ikke kun skal udvikle nye markeder, men udfordre de løsninger og teknologien der allerede er i branchen.