Anmasi – kemiprodukter, vaskeanlæg og filtersystemer

Anmasi – kemiprodukter, vaskeanlæg og filtersystemer

Din ekspert i totalløsninger til metalindustri, plastindustri, levnedsmiddel og farmaceutisk.

Nyhed fra Anmasi

Ny udviklet dansk vådblæser

Vi har i de seneste måneder udviklet en ny vådblæser til værksteder og produktionsvirksomheder. Vådblæseren produceres i Grindsted, og er udviklet hovedsagelig til service- og vedligehold af motordele, komponenter og lignende fra produktions udstyr.

 

Vådblæseren er udviklet som et supplement til vores sortiment af vandbaserede vaskeanlæg til service og vedligehold og fås udelukkende i en model således at priserne holdes nede på udstyret. Derfor har vi også nogle ekstremt konkurrencedygtige priser på maskinen, selvom at den laves i Grindsted.
Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten og derfor leveres den både med kontinuerlig rengøring af ruden, således man har frit udsyn under vådblæsningen. Dertil tilbydes den med en rustfri drypbakke med rist således at glasperler og vand ikke sviner rundt om udstyret.
De første fire enheder er allerede produceret, og to vådblæsere leveret til glade kunder i autobranchen. Hvis I har behov for en vådblæser så kontakt os på 76 50 02 32 eller skriv til info@anmasi.dk.
I kan også læse mere omkring udstyret på vores hjemmeside under ”tilbehør”.