Anmasi – Vaskeanlæg, filtersystemer og kemiprodukter

Anmasi – Vaskeanlæg, filtersystemer og kemiprodukter

Din ekspert i totalløsninger til metalindustri, plastindustri, levnedsmiddel og farmaceutisk.

Epoxy

Epoxy fjerner uden brug af stærke opløsningsmidler

Vi har løsninger designet til fjernelse af epoxy i forskellige tilstande uden brug af stærke opløsningsmidler såsom acetone.

Epoxy fjerner
previous arrow
next arrow

Ny udviklet dansk vådblæser

Vi har i de seneste måneder udviklet en ny vådblæser til værksteder og produktionsvirksomheder. Vådblæseren produceres i Grindsted, og er udviklet hovedsagelig til service- og vedligehold af motordele, komponenter og lignende fra produktions udstyr.

 

Lidt om vådblæseren

Vådblæseren er udviklet som et supplement til vores sortiment af vandbaserede vaskeanlæg til service og vedligehold og fås udelukkende i en model således at priserne holdes nede på udstyret. Derfor har vi også nogle ekstremt konkurrencedygtige priser på maskinen, selvom at den laves i Grindsted.
Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten og derfor leveres den både med kontinuerlig rengøring af ruden, således man har frit udsyn under vådblæsningen. Dertil tilbydes den med en rustfri drypbakke med rist således at glasperler og vand ikke sviner rundt om udstyret.
De første fire enheder er allerede produceret, og to vådblæsere leveret til glade kunder i autobranchen. Hvis I har behov for en vådblæser så kontakt os på 76 50 02 32 eller skriv til info@anmasi.dk.
I kan også læse mere omkring udstyret på vores hjemmeside under ”tilbehør”.