VI HAR SAMLET NOGLE
ANMASI CASE STORIES
Læs om vores kundeoplevelser og få en forståelse for, hvad vi kan tilbyde dig som kunde.
Slider

Kyocera Unimerco

Virksomheden

Kyocera Unimerco har igennem de seneste mange år været en af de førende på markedet, indenfor produktion og salg af standard- specialløsninger af skærende værktøjer til stortset alle former for bearbejdninger inden for træindustrien – bl.a. køkken- møbel- gulv- og vinduesindustrien. Udover deres store værktøjsprogram – er de også leveringsdygtig i nyeste specialviden om produkter, produktionsoptimering, værktøjs- og bearbejdningsteknikker samt en lang række services.

I 2014 indledtes et samarbejde med Anmasi A/S om udvikling og salg af ultralydsrensere samt kemikalier, udviklet specielt til træindustrien.

Årsagen til samarbejdet var at Kyocera Unimercos kunder oplevede udfordringer med værktøjsrengøring, samt korrosionsbeskyttelse efter vaskeprocessen som tidligere var vandbaseret.
De fleste kunder havde tidligere traditionelle spulevaskere, som typisk havde problemer med at fjerne specielt harpiks fra de komplicerede specialværktøjer, og samtidig anvendtes der vandbaserede løsninger som skabte problemer på specielt spindlerne i værktøjet.

previous arrow
next arrow
Slider
Løsningen

Samarbejdet med Kyocera Unimercos teknikere, resulterede i udviklingen af en linje ultralydsrensere, designet specielt til disse kunder. Og samtidig udviklede vi også den miljøvenlige oliebaseret kemikalievæske til optimal rengøring og rustbesyttelse af værktøjerne.

Vi har derfor, siden 2014, samarbejdet med Kyocera Unimerco omkring salg af Anmasi ultralydsrensere til deres kunder i træindustrien. Det er især små- til mellemstore ultralydsrensere hvor der ikke kræves udsugning eller andre sikkerheds- og miljømæssige tiltag som har været i fokus.

En af fordelene ved den specialudviklede serie, er også at renseprocessen foretages ved en temperatur på 45°C. Således at der kan foretages knivskift på værktøjerne lige efter endt vask, uden at skulle vente på afkøling. Derudover gør den meget miljøvenlige vegetabilske olie også at man undgår efterfølgende smøring af

“Vi anbefaler hellere en ultralydsrenser frem for en traditionel vaskemaskine, pga. de markante fordele brugen af den miljøvenlige vegatabilske olie har på kundernes værktøjer.”

Carsten Nielsen
Window Tooling Specialist
Kyocera Unimerco Tooling
Fordele
  • Ultralydsrenser skræddersyet til behovet
  • Undgår rustproblemer
  • Optimal rensning af værktøjer uanset kompleksitet
  • Ingen udsugning eller andre sikkerhedsmæssige tiltag
  • Lav temperatur løsning med lavt kemiforbrug
  • Værktøjerne kan håndteres direkte efter vask