FORLÆNG LEVETIDEN AF VÆSKEN

En god investering hvis du overvejer lavere driftsomkostninger, forbedret arbejdsmiljø og bedre CSR.

Filtrering gavner både budget og miljø

Mange ser filtreringsanlæg som en unødvendig investering. Og hvis man betragter lavere driftsomkostninger, bedre arbejdsmiljø og bedre CSR som unødvendige, så kan det måske også være rigtigt. Hvis du derimod, som de fleste, ser dem som nødvendige for at sikre en fornuftig drift af virksomheden, så bør du overveje at installere et filtreringanlæg som supplement til dit eksisterende vaske- og renseanlæg.
 

Et korrekt og vel-designet filtreringanlæg vil fjerne skidt og rester fra dine smøremidler og procesvæsker og gøre det muligt at genanvende dem igen og igen uden at beskadige værktøj og andet produktionsudstyr. Det indebærer en lang række både økonomiske og sikkerhedsmæssige fordele.

Filtrering og genanvendelse af smøremidler og procesvæsker reducerer udgifterne til nye væsker og bortskaffelse. Det reducerer også udgifter til vedligeholdelse og udskiftning af værktøj og andet produktionsudstyr, som bliver udsat for slitage, når det er i kontakt med væsker, der indeholder eksempelvis metalspåner, magnetiske partikler og grafit.

Filtreringsanlæg kan også fjerne olie og fedt fra vand for at forhindre bakterievækst og fjerne støv, hår, maling, harpiks og andre hårde partikler.

Filtreringsanlæg er lukkede systemer, hvilket bare forstærker fordelene. Sikkerhed og arbejdsmiljø bliver markant forbedret, fordi medarbejdere ikke længere behøver konstant at håndtere og påfylde væsker manuelt, hvilket også sparer mandetimer. Endelig bidrager det positivt til din virksomheds miljøprofil, når væsker bliver genanvendt i stedet for konstant at blive udskiftet.

Et filtreringsanlæg passer til de fleste industrier og virksomheder, der bruger smøremidler, procesvæsker og vaske- og renseanlæg. Fra værksteder til fødevare- og medicinalvirksomheder. Hos Anmasi designer og leverer vi ikke alene skræddersyede filtreringsanlæg. Vi producerer også vores egne filtre, herunder vores unikke plastfiltre, der kan bruges til filtrering af syrer og saltvand.

Filtersystemer-old

Filtersystemer tilfører værdi
til din virksomhed ved at:
 
  • Reducere udgifterne til påfyldning og bortskaffelse af smøremidler og procesvæsker
  • Forlænge levetiden af værktøj og andet udstyr takket værre mindre slitage
  • Reducere manuel håndtering af kemikalier og andre farlige væsker
  • Reducere mandetimer til manuel påfyldning af væsker
  • Forbedre din virksomheds overordnede miljøprofil.
Du er velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
info@anmasi.dk eller +45 76 50 02 32
Metal- og plastspåner
Alsted Metal

Vores filteranlæg fjerner metal- og plastspåner som forlænger procesvæskens levetid og mindsker slidtage på værktøjer.

Olie og fedtstoffer
Brandt Metalindustri

Fjerner effektivt demulgerende olie- og fedtstoffer som forlænger procesvæskens levetid og nedsætter risikoen for bakteriedannelse.

Magnetiske partikler og grafit

Vores filteranlæg fås med magnet separator til at fjerne grafit, jernoxider og andre magnetiske partikler.

Faste partikler og smuds

Fjerner effektivt smuds som støv, sand, maling, hår, harpiks og lignede faste partkler helt ned til 5 micron.