VAND UDEN SALT, KALK OG MINERALER

Høje renhedskrav og stigende krav til kvaliteten sætter høje krav til indholdet af mineraler i vandet.

Omvendt Osmoseanlæg

Vi tilbyder vores egen serie af attraktive demi-anlæg til vandbehandling således at i undgår pletter på emner forårsaget af salt, kalk og mineraler. Særdeles økonomisk løsning til kunden som ønsker følge de høje renhedskrav i branchen uden at investere store summer i omvendte osmose-anlæg.

Vores løsning leveres komplet og er utrolig nemt at installere samtidig med den indeholder alt det nødvendige; blødgøring/forbehandling, membranpumpe, buffertank og rustfri fødepumpe med trykstyring.

Det omvendte osmose-anlæg fås i tre standardstørrelser, men kan også tilbydes i større udgaver og skræddersyet til kundens behov ved forespørgsel.

Hvor anvendes produktet?

  • Plastikindustri
    Velegnet til firmaer indenfor bearbejdning af plastemner, hvor man oftest møder de samme krav som i metalindustrien og olie, kølesmøremidler og plastspåner ikke accepteres samtidig med høje krav til overfladen.
  • Metalindustri
    Denne løsning er velegnet til firmaer indenfor drejning, fræsning, stansning samt anden bearbejdning i metalindustrien til at fjerne olie, kølesmøremidler, fedt, polerpasta, sod og metalspåner samt sikre en konstant høj kvalitet i overfladen.

Features

Buffer tank
Leveres med plastik tank inklusive niveauregulering i forskellige størrelser afhængig af behov
Forbehandling
Inklusive blødgøring med saltbehold som forlænger membranens levetid og sikre en kontinuerlig høj kvalitet af vandet efter behandling.

Fødepumpe
Rustfri Grundfos pumpe med trykbeholder og styring til at føde udstyret med demiraliseret vand via rørstrengen.
Attraktivt standard system
Vores program af standard Omvendt Osmose-anlæg er udviklet med henblik på at tilbyde en attraktiv og økonomisk løsning der ikke går på kompromis med demi-vandskvaliteten.

Teknisk data

VarenummerBeskrivelseBBuffertank (liter)Produktion pr. time (liter)
1000550Demi Anmasi RO 401 + Unisoft1000180
1000644Demi Anmasi Uniro 400S x 90202100400
1000860Demi ANmasi Uniro 800S x90352100800