LØSNINGEN TIL KRÆVENDE EMNER

Vores serie af roterende kurvevaskere er en af de mest robuste løsninger til komplekse emner

Kurvevasker rotation-old

I denne kategori finder i vores kurvevasker med 360° rotation af kurven under vaskeprocessen, dertil har man ved sensitive emner mulighed for at køre et vaskeprogram med vugning eller stilstand af kurven.  Dette vaskeanlæg er meget velegnet til at vaske små komplekse emner i kurve eftersom man oftest ikke skal positionere emnerne under vaskeprocessen, samt til at vaske store komplekse emner som hydraulik blokke eller tilsvarende.

Dette vaskeanlæg er modulopbygget således at man som kunde kan have en all-in-one løsning hvor både vask, skyl og tørring udføres i et kammer. Alternativt tilbydes hver enkelt proces i flere kamre således vi får adskilt vaske- og skyllevandet og derved minimerer overslæb samt reducerer procestiden væsentligt afhængig af opgaven. Denne type vaskeanlæg kan tilbydes med både spulevask, ultralydsrensning, varmluftstørring og vakuum tørring i et enkelt eller flere moduler.

Alle vores Rotoline vaskeanlæg er produceret i Skandinavien og funktionalitet og kvalitet er i højsædet hvilket tydeligt afspejles i kapaciteten på hele 150 kg pr. kurv standard selv under rotation af emnerne. Denne robuste konstruktion sikre at i også har et velfungerende vaskeanlæg mange år ud i fremtiden, og vi er med jer hele vejen således at udstyret bliver serviceret korrekt.

Rotoline vaskeanlæg tilbydes med 1 – 8 moduler og skræddersyes jeres opgave således at i altid opnår det ønskede resultat og overholder jeres renhedskrav i produktionen året rundt. I er meget velkommen til at kontakte os for mere information eller læse mere på produktsiden.

Anvendelsesområder

Olie- og kølesmøremidler

Vores vaskeanlæg fjerner nemt olie- og kølesmøremidler fra bearbejdede emner, og komponenter som skal vedligeholdes. Vi kan rengøre næsten alle overflader af metaller, plastik, kunststof etc.

Tidsintervallet i processen varierer, samt hvilken type kemi vi bruger til den enkelte opgave. Det afhænger af hvilke typer af olier- og kølesmøremidler vi arbejder med, fælles for dem alle er at de rengøres i en vandbaseret løsning, som er enten neutral eller mild alkalisk.

Hvilken type af vaskeanlæg og metode afhænger af den specifikke opgave, og bestemmes i dialog med kunden.

Rust

Vi fjerner effektivt korrosion med vores neutrale vandbaserede rustfjerner. Den fjerner både nyt- og gammel rust fra eksempelvis reparationsemner, eller flyvrust på komponenter.

Alt dette gøres effektivt med vores neutrale produkt, samtidig med at tage hensyn til omgivelser og arbejdsmiljøet.

Maling

Vi har stor erfaring med at fjerne maling fra komponenter. Vi fjerner typisk maling fra malerkroge, fixturer, ophæng, pumper, pistoler og dyser.

Fordelen ved et vaskeanlæg til opgaven, er at i får en lukket proces, hvor man undgår manuel rengøring med kraftige kemikalier, som f.eks. fortynder. I stedet får i et vaskeanlæg med vandbaseret malingsfjerner.

Vi kan både fjerne flydende- og hærdet maling, som oftest gøres ved hjælp af en ultralydsrenser.

Epoxy

Vi har stor erfaring med at fjerne både hærdet- og ikke-hærdet epoxy fra emner. Hvilket i mange tilfælde er en svær opgave, uden det rette udstyr. Derfor er det vigtigt at have den rette løsning hvad angår både kemi og vaskeanlæg.

Fordelen ved vores løsninger, er at de automatisk og miljøvenligt i en vandbaseret løsning fjerner epoxyen, og tager hensyn til arbejdsmiljøet.

Vi har igennem de seneste år, udviklet mange specialløsninger for specielt kunder i vindmølleindustrien til dette formål.

3D Print: SLA, FDM, Polyjet

Vi har i mange år arbejdet udvikling af løsninger til rensning af emner efter 3D-printning og kan tilbyde både standard- og specialløsninger til denne opgave.

Dertil tilbyder vi et komplet sortiment af vandbaserede kemikalier til at fjerne epoxy-rester, support materiale og lignende afhængig af printer teknologien.

Gummi

Vi har erfaring med vask af gummi-emner efter bearbejdning, både i medicinal, levnedsmiddel og metalindustrien.

Hver enkel maskine er tilpasset behovet og de renhedskrav der må være til gummi-emnet.

Termisk afgratning

Vi har stor erfaring med rensning af både små- og store komponenter efter termisk afgratning. Der opstår under termisk afgratning et mørkt oxid-lag, som skal fjernes før at komponenterne skal videre i processen. Oxid-laget fjerner man med et vaskeanlæg, typisk ultralydsrensning og specielt udviklede kemikalier.

Derfor tilbyder Anmasi en komplet løsning, hvor vi både producere vaskeanlæg og leverer de egne specialudviklede kemikalier til processen.

Trådgnistning

Vi kan vaske dine emner efter trådgnistning, ved effektivt at fjerne smudset i overfladen og genskabe metallets originale overflade efter processen.

Derved kan vi erstatte eksempelvis sandblæsning.

ROTERENDE KURVEVASKER
ROTOLINE AUTOMATIC CLEANING SYSTEM

Dette er vores serie af vaskeanlæg med roterende kurv til både små- og store serier af komplekse emner. Selve anlægget produceres i både standard- og specialstørrelser med ultralydsrensning, spulevask, Venturi turbo dyser og tørring. Dette er et high-tech vaskeanlæg som er designet til at løse svære opgaver med store krav til renligheden af emnerne.

Ekstra udstyr:
• Filtersystem
• Olieseparator
• Automatisk kemidosering
• Tilpassede transportsystemer
• Udsugningsventilator
• pH- og konduktivitetsmåler
• Kurve og fixture

 

Kurvevasker rotation

Vores serie af vaskeanlæg med en roterende kurv er beregnet til vask af både små og store komplekse emner. Et vaskeanlæg med kurvevasker rotation er designet specielt til at løse  de vanskelige opgaver, hvor der stilles ekstra store krav til renligheden af emnerne. Kurven roterer 360 grader under vaskeprocessen, og ved vask af særligt sensitive emner, er der mulighed for at køre et vaskeprogram med enten vugning eller helt stilstand af kurven.

Erhvervsløsning

Her hos Anmasi varetager vi hele processen omkring både design, produktion, installering og servicering af renseløsninger og filtreringsanlæg til industrien. Med en Rotoline kurvevasker der roterer, får du en velfungerende erhvervsløsning til vask af de mere komplekse emner, der er i produktionen i din virksomhed.

Robust løsning til komplekse emner

Rotoline vaskeanlæggene bliver produceret i både standardstørrelser og specialstørrelser. Der er ultralydsrensning, spulevask, Venturi turbo dyser samt tørring. En kurvevasker rotation er både velegnet til at vaske små komplekse emner i kurve, men også store komplekse emner som eksempelvis hydraulik blokke mm.

Modulopbygget kurvevasker

Alle vores Rotoline vaskeanlæg tilbydes med fra 1 til 8 moduler, og de kan skræddersyes til det behov, som jeres virksomhed har, så I kan overholde de renhedskrav, der stilles til jeres emner, og I opnår det ønskede resultat. Vaskeanlægget bliver modulopbygget sådan, at I kan have en “alt i én” løsning, hvor emnerne bliver både vasket, skyllet og tørret i ét kammer. Vi kan også tilbyde, at hver enkelt proces foregår i forskellige kamre, så vaske- og skyllevand bliver adskilt, og procestiden bliver reduceret. Denne type af vaskeanlæg kan vi tilbyde med både spulevask, ultralydsrensning, varmluftstørring og vakuum tørring i enten et enkelt eller i flere moduler.

Høj kvalitet, funktionalitet og levetid

Den robuste konstruktion af Rotoline vaskeanlæggene sikrer, at de kan holde i mange år fremover. Et vaskeanlæg med rotation af kurven kan fås med en del ekstraudstyr, blandt andet automatisk kemidosering, olieseparator, filtersystem, tilpassede transportsystemer, udsugningsventilator, pH- og konduktivitetsmåler mm.
Vores vaske- og filtreringsanlæg kan forbedre både miljøprofilen, arbejdsmiljøet og driftsøkonomien i jeres produktion.

Kurvevasker produceret i Skandinavien

Rotoline vaskeanlæggene bliver produceret i Skandinavien, og både kvalitet og funktionalitet er helt i top. Kapaciteten er på hele 150 kg pr. kurv, også under rotation af emnerne.
Hos Anmasi sikrer vores erfarne eksperter en effektiv installering og implementering af den løsning, som vi sammen finder ud af til din virksomhed. Og vi sørger selvfølgelig for, at det hele kører, som det skal via vores omfattende service- og tilbehørsprogram.
Du kan altid få assistance fra vores eksperter, når du har brug for hjælp. Og vi kan teste renheden af dine emner i vores laboratorium, så vi kan være sikre på, at den ønskede renseløsning opfylder de krav, som du ønsker.

Kontakt os i dag

Hos Anmasi har vi et stort knowhow, da vi i mange år har arbejdet med udvikling af løsninger til en effektiv rensning af emner i industrien. Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige løsninger til din virksomhed og de specifikke udfordringer, som I står med i produktionen. Tøv ikke med at kontakte os på tlf. +45 76 50 02 32 eller send os en mail til info@anmasi.dk, så vi sammen kan finde en løsning, der fungerer optimalt i din virksomhed.