Kompakt båndfilter

Når filtrering og økonomi skal gå op i en højere enhed!

Kompakt båndfilter

Vores kompakt båndfilter som er udviklet til montage på produktionsudstyr og CNC-maskiner i metalindustrien. Udviklet til den prisbevidste kunde, som ikke ønsker at gå på kompromis med den gode kvalitet og høje filtreringsgrad som kendetegner vores løsninger.

Det kompakte båndfilter leveres i rustfrit stål til filtrering af procesvæske, emulsion og olie for faste partikler og spåner. Båndfilteret er udført i en simpel og vedligeholdelsesfri konstruktion, samt er nem at montere på eksisterende udstyr. Den leveres inklusiv en maskintilslutning med pumpe til opsugning af væsken fra jeres beholder og væsken løber tilbage i beholderen via tyndgedekraften.

Derfor skal båndfilteret placeres enten ovenpå jeres tank eller på et stativ ved siden af som sikre at højden på vores båndfilter er over jeres kant på tanken.
Leveres inklusiv elstyring, niveauføler, overløbskanal og motor til automatisk fremføring af filterdugen.

Hvor anvendes produktet?

 • Værksted og vedligehold
  Dette er en af vores foretrukne produkter til lastvognsmekanikere, bil- og motorcykelmekanikere og værksteder der arbejder med service og vedligehold. Der anvendes typisk både spulevaskere og ultralydsrensere på værksteder.
 • Spildevand
  Vores filtersystemer er anvendes til behandling af spildevand i den kommunale sektor og er ideel til forbehandling af spildevand og procesvæsker inden ultrafiltrering etc.
 • Plastikindustri
  Velegnet til firmaer indenfor bearbejdning af plastemner, hvor man oftest møder de samme krav som i metalindustrien og olie, kølesmøremidler og plastspåner ikke accepteres samtidig med høje krav til overfladen.
 • Metalindustri
  Denne løsning er velegnet til firmaer indenfor drejning, fræsning, stansning samt anden bearbejdning i metalindustrien til at fjerne olie, kølesmøremidler, fedt, polerpasta, sod og metalspåner samt sikre en konstant høj kvalitet i overfladen.

Features

Udført i 100% rustfri stål
Båndfilter produceret med rustfrit kabinet, smudsbakke og papirføring til industrien.
Automatisk fødning af filterpapir
Båndfilter leveres med niveauføler til automatisk fremføring af filterpapir efter behov.

Udnyttelse af hele papiret
Båndfilter er konstrueret med fokus på lave driftsomkostninger og derfor udnytter vi altid hele filterdugen med den unikke konstruktion.
Hydrostatisk båndfilter
Konstruktionen af båndfilteret er hydrostatisk hvilket sikre en effektiv filtrering af procesvæsken og fast lave driftsomkostninger.

Overløb
Indbygget overløbskanal i filterbakken i tilfælde af eventuel overfyldning af båndfilter.
CE-maskindirektivet
Produceret i overensstemmelse med det Europæiske maskindirektiv

Teknisk data

ModelKB-250
Flow kapacitet50 l/min
Strømtilslutning3x400V, 50 hz.
Styrestrøm24V
TæthedsgradIP 54