KONTINUERLIG VASK AF EMNER

Mange års erfaring gør os til din specialist indenfor båndvaskere og tromlevaskere til industrien

Gennemløbsvasker

Denne type vaskeanlæg anvendes typisk decentralt i produktionen til at vaske emner kontinuerligt direkte i linjen, således at man undgår håndtering af emnerne imellem bearbejdningsmaskiner og vaskeanlæg. Dette er især aktuelt ved masseproduktion af ensartede emner i forbindelse med stansning, drejning og lignende produktionsmetoder.

Gennemløbsvaskere kan anvendes både til vask imellem forskellige trin i produktionen hvor at efterfølgende produktionsprocesser kræver at emnerne er rene, eller som en slutvask inden emballering eller kvalitetskontrol af emnet.

Alle vores gennemløbsvaskere tilbydes med både vask, skyl og tørring afhængig af opgaven og kan tilbydes med et bredt udvalg af ekstra optioner som eksempelvis filtersystemer. I finder standard to typer af gennemløbsvaskere i denne kategori hvor vaskeprocessen er den samme men selve håndteringen af emnet er forskellig:

Beltline er vores robuste båndvasker med spuling hvor at emnerne placeres på et bånd, en kædebane eller et emnefixtur under vaskeprocessen afhængig af opgaven. Dette vaskeanlæg er velegnet til de fleste typer af emner og håndteringen er nænsom under vaskeprocessen. Beltline tilbydes også med ultralydsrensning hvis det er nødvendigt for at vaske emnerne.

Drumline er vores robuste tromlevasker med spuling hvor at emnerne bevæger sig ned i en tromle, som oftest fødes direkte fra bearbejdningsmaskinen. Vaskeanlægget tilbydes både med rustfri tromle, plasttromle eller en specialudviklet tromle afhængig af opgaven. En tromlevasker udmærker sig ved at kunne vaske en stor volumen af emner, men spektret af emner som er velegnet til en tromlevasker, er smallere.

Hvis i ønsker at høre mere omkring vores gennemløbsvaskere med bånd og tromle så er i velkommen til at kontakte os for nærmere information, ellers kan i læse mere om denne type vaskeanlæg under hvert enkelt produkt.

Anvendelsesområder

Olie- og kølesmøremidler

Vores vaskeanlæg fjerner nemt olie- og kølesmøremidler fra bearbejdede emner, og komponenter som skal vedligeholdes. Vi kan rengøre næsten alle overflader af metaller, plastik, kunststof etc.

Tidsintervallet i processen varierer, samt hvilken type kemi vi bruger til den enkelte opgave. Det afhænger af hvilke typer af olier- og kølesmøremidler vi arbejder med, fælles for dem alle er at de rengøres i en vandbaseret løsning, som er enten neutral eller mild alkalisk.

Hvilken type af vaskeanlæg og metode afhænger af den specifikke opgave, og bestemmes i dialog med kunden.

Rust

Vi fjerner effektivt korrosion med vores neutrale vandbaserede rustfjerner. Den fjerner både nyt- og gammel rust fra eksempelvis reparationsemner, eller flyvrust på komponenter.

Alt dette gøres effektivt med vores neutrale produkt, samtidig med at tage hensyn til omgivelser og arbejdsmiljøet.

Maling

Vi har stor erfaring med at fjerne maling fra komponenter. Vi fjerner typisk maling fra malerkroge, fixturer, ophæng, pumper, pistoler og dyser.

Fordelen ved et vaskeanlæg til opgaven, er at i får en lukket proces, hvor man undgår manuel rengøring med kraftige kemikalier, som f.eks. fortynder. I stedet får i et vaskeanlæg med vandbaseret malingsfjerner.

Vi kan både fjerne flydende- og hærdet maling, som oftest gøres ved hjælp af en ultralydsrenser.

Epoxy

Vi har stor erfaring med at fjerne både hærdet- og ikke-hærdet epoxy fra emner. Hvilket i mange tilfælde er en svær opgave, uden det rette udstyr. Derfor er det vigtigt at have den rette løsning hvad angår både kemi og vaskeanlæg.

Fordelen ved vores løsninger, er at de automatisk og miljøvenligt i en vandbaseret løsning fjerner epoxyen, og tager hensyn til arbejdsmiljøet.

Vi har igennem de seneste år, udviklet mange specialløsninger for specielt kunder i vindmølleindustrien til dette formål.

3D Print: SLA, FDM, Polyjet

Vi har i mange år arbejdet udvikling af løsninger til rensning af emner efter 3D-printning og kan tilbyde både standard- og specialløsninger til denne opgave.

Dertil tilbyder vi et komplet sortiment af vandbaserede kemikalier til at fjerne epoxy-rester, support materiale og lignende afhængig af printer teknologien.

Gummi

Vi har erfaring med vask af gummi-emner efter bearbejdning, både i medicinal, levnedsmiddel og metalindustrien.

Hver enkel maskine er tilpasset behovet og de renhedskrav der må være til gummi-emnet.

Termisk afgratning

Vi har stor erfaring med rensning af både små- og store komponenter efter termisk afgratning. Der opstår under termisk afgratning et mørkt oxid-lag, som skal fjernes før at komponenterne skal videre i processen. Oxid-laget fjerner man med et vaskeanlæg, typisk ultralydsrensning og specielt udviklede kemikalier.

Derfor tilbyder Anmasi en komplet løsning, hvor vi både producere vaskeanlæg og leverer de egne specialudviklede kemikalier til processen.

Trådgnistning

Vi kan vaske dine emner efter trådgnistning, ved effektivt at fjerne smudset i overfladen og genskabe metallets originale overflade efter processen.

Derved kan vi erstatte eksempelvis sandblæsning.

BÅNDVASKER
Oplev vores unikke båndvasker i aktion!

Se her en kort video af vores båndvasker som er modulopbygget og kan leveres med rustfrit bånd, plastbånd og kædeføring hvor kun fantasien sætter grænser.

Ekstra udstyr:
• Filtersystem
• Automatisk kemidosering
• Udsugningsventilator
• fødesystemer
• Olieseparator
• pH- og ledningsevnemåler