3D PRINT VASKEMIDLER

Vandbaseret løsning uden IPA

3D Print vaskemidler

Vi har leveret adskillige løsninger til 3D-print, og vi har udviklet vores egne kemikalier specielt til formålet. Disse produkter gør det muligt at rense emner sikkert i en vandbaseret løsning uden IPA, så aflejringer og ekstra lag bliver fjernet inden hærdning.

Hvor anvendes produktet?

  • Plastikindustri
    Velegnet til firmaer indenfor bearbejdning af plastemner, hvor man oftest møder de samme krav som i metalindustrien og olie, kølesmøremidler og plastspåner ikke accepteres samtidig med høje krav til overfladen.
  • Metalindustri
    Denne løsning er velegnet til firmaer indenfor drejning, fræsning, stansning samt anden bearbejdning i metalindustrien til at fjerne olie, kølesmøremidler, fedt, polerpasta, sod og metalspåner samt sikre en konstant høj kvalitet i overfladen.

Features

Kvalitet
Vi er ikke her for at sælge jer kemikalier. Vi er her for at sikre, at i anvender de rigtige kemikalier i jeres vaskeanlæg således i opnår det bedste vaskeresultat og laveste kemiforbrug.
Fokusering
Dybest set handler det om at fokusere på processen i stedet for blot produktet, fordi vi kigger på kemikalier og vaskeanlæg som en enkelt relateret enhed.

Teknisk data

NummerProduktBeskrivelseJernRustfri stålAluminiumMessingKobberPlastikTemp.pH-værdiBlandingDatablad
1000127SLA-CLEANER 2000Vandbaseret opløsningsmiddelXXXXXN/AN/A20 – 100 %DOWNLOAD