Ultralydsrenser væske

Hvis jeres virksomhed allerede benytter sig af en ultralydsrenser, så kender I til alle de fordele, der er ved at anvende denne meget effektive rensningsmetode. Det betyder også, at I har behov for væske til jeres vaskeanlæg. Hos Anmasi kan I bestille forskellige typer væsker til jeres anlæg. Vi har mange års erfaring med at designe og udvikle vaskeanlæg til vores erhvervskunder. Når man gerne vil skåne sine sensitive emner, så er man nødt til at anvende ultralydsrensning. Det drejer sig om en afprøvet metode, som renser dine emner på en grundig og nænsom måde.


Ultralydsrensning, som sit navn antyder, går ud på at rense emner ved hjælp af ultralydsbølger. Man kan justere frekvensen på bølgerne, sådan at de passer til de emner, man gerne vil rense. Ultralydsbølgerne får kombinationen af rensevæske og vand til at danne bobler. Boblerne imploderer eller falder sammen. Det skaber nogle små jetstrømme, der spuler emnerne. Hele processen foregår under stort tryk og høj temperatur. Det sikrer, at emnerne bliver renset meget grundigt. Det har stor betydning for emner, som har hulrum og andre utilgængelige kroge, som trænger til rensning. Det kan være en stor udfordring at komme af med urenheder som fx olie, voks, sod, m.fl., hvis man ikke benytter sig af ultralydsrensning. Men når man indstiller sit vaskeanlæg rigtigt, kan man nemt fjerne urenheder på en skånsom måde.

Væske til ultralydsrenser

Vi fører forskellige typer rensevæsker. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i de egenskaber, der kendetegner hver enkel væske. Det gør sig især gældende, når man første gang skal rense en bestemt type emne. Det er sikkert, at I har nogle specifikke retningslinjer for, hvordan forskellige emner skal renses. Her på siden kan I finde nogle brugbare beskrivelser, som kommer ind på indholdet af vores rensevæsker. Hvis I er i tvivl, så er I velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne.


Hos os kan du bestille rensevæsker af høj kvalitet. Vi har over 30 års erfaring med at designe og udvikle vaske- og renseløsninger til forskellige formål. Når du vælger vores effektive løsninger, sørger vores eksperter for, at dit anlæg bliver installeret og implementeret korrekt. Du får også den nødvendige vejledning. Vi leverer kvalitetsprodukter, der dækker de behov, din virksomhed har. Vi tilpasser vores løsninger, så de kan leve op til dine forventninger. Vi forstår, hvor krævende dine opgaver kan være. Derfor tilbyder vi også skræddersyede løsninger.
Læs mere om vores kemi til rensning eller kontakt os for de rette anvisninger på +45 76 50 02 32