Fjern maling fra metal

 

Fjern maling fra metal – på en effektiv måde

Hos Anmasi har vi stor erfaring og rutine i at fjerne maling fra komponenter som eks. malerkroge, fixturer, ophæng, pumper, pistoler og dyser. Til denne opgave bruger vi vaskeanlæg med ultralydsrener. Dette gør vi af flere grunde bl.a. for at undgå at bruge kraftige kemikalier som eks. fortynder. Samtidigt kan vi også, når vi anvender ultralydsrensning, lave en effektiv fjernelse af maling, både når den er flydende og hærdet. Ultralydsrensning er samtidigt også yderst velegnet til erhverv og industrier, hvor komplekse og sensitive emner skal behandles forsigtigt og behersket, når de rengøres. Eksempler på sådanne emner kunne være aluminium eller poleret rustfri overflade.

 

Fjern gammel maling fra metal med vores malingsfjerner

En ultralydsrensning består helt konkret af ultralydsbølger, som vasker emnerne med en frekvens på 21,5 – 130 kHz. Disse ultralydsbølger danner kavitations bobler, som effektivt fjerner urenheder i overfladen, så snart det kommer i kontakt med emnet. Ultralydsrensning anvendes både med opløsningsmidler og vandbaseret kemi til at fjerne eks. olie, voks, rust, blod, lak og selvfølgelig også malingrester. Hos Anmasi sælger vi kun ultralydsrensere af den højeste kvalitet. En ultralydsrenser består af et sæt ultralydstransducere, som alt afhænger af opgaven kan være placeret enten på siderne eller i bunden af renseren. Når disse ultralydstransducere får spænding fra ultralydsgeneratoren, danner de ultralydsbølger. I forbindelse med ovenstående er det dog vigtigt at understrege, at selve opgaven også er medbestemmende for, hvilke komponenter der skal bruges. For overskuelighedens kan du nedenstående se , hvordan sammenhængen mellem opgave og frekvens ser ud:


25 kHz: Store bobler, stærk ultralydseffekt, mindre skånsom og dermed velegnet til store emner og hårde overflader.
40 kHz: God ultralydseffekt, skånsom og dermed velegnet til mange typer af overflader og emner.
Boblerne er i medium i størrelsen og dermed velegnet til mindre emner.
50 kHz: Små bobler, lav ultralydseffekt og dermed velegnet til meget følsomme emner.
Boblerne er ikke ret store og dermed velegnet til meget små huller.Se vores produkter her »

Brug vores malingsfjerner – et sikkert og værdiskabende valg

Hvis du er nysgerrig på eller har brug for mere information om, hvordan vores ultralydsrenser kan skabe værdi i jeres virksomhed, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til i fællesskab med jer at finde lige præcis den løsning, som passer perfekt til jeres virksomhed. Hvilke type vaskeanlæg og metoder, der er mest velegnet hos lige præcis jer, afhænger selvfølgelig også af den specifikke opgave, som I skal have løst. Vi tør godt kalde os selv for eksperter, når det kommer til vaske- og renseteknologiske løsninger til industrien. Dette skyldes, at vi gennem mange års erfaring med udvikling af netop vaske- og renseteknologiske løsninger har fået fyldt rygsækken godt op med en masse viden og gode ideer, som vi er klar til at dele med jer. Så sidder I og tænker “fjern maling nemt, hvordan klarer vi dette bedst muligt”, er vi sikre på, at en af vores eksperter kan være jer behjælpelig. Anmasi er nemlig en virksomhed, som er baseret på kundefokus, og det er i denne forbindelse altid vores klare målsætning at tilføre værdi til jeres virksomhed gennem bæredygtige og brugervenlige løsninger.

 

Hvilken malingsfjerner skal jeg vælge til industri?

Hvordan fjerner man maling fra metal på den letteste og mest effektive måde?  Dette er sikkert et spørgsmål, som de fleste har stillet sig på et andet tidspunkt. Hos Anmasi er vi sikre på, at vi med vores ultralydsrenser har fundet svaret på netop dette spørgsmål. Så uanset, hvor krævende en industri eller opgave du arbejder indenfor, er vi hos Anmasi klar til at varetage hele processen omkring design, produktion, installering og servicering af jeres nye industrielle renseløsning. Som ekstra service sørger vi også for installering og vedligeholdelse af alle vores produkter. Samtidigt er vi aldrig ret langt væk, når vores I har brug for os. Vitale reservedele og tilbehør har vi altid på lager, så vores kunder altid er sikret en hurtig levering med minimal spildtid. Hos Anmasi er vores grundlæggende mål at være en one-stop-shop for vaske- og renseteknologisk udstyr til industrier som eks. automobil, vindkraft og medicin. Vores omfattende og vidtrækkende ekspertise gør os samtidigt i stand til at modificere eksisterende udstyr til nye og forbedret løsninger, som dækker alle de opgaver, I måtte have. Vores eksperter står altid klar til at assistere jer, hvis behovet opstår. I vores laboratorium har vi ydermere mulighed for at teste alle vores produkter, så I kan være sikre på, at den renseløsning, I har valgt, faktisk opfylder jeres krav. Kontakt allerede i dag og få en snak med en af vores eksperter, om hvilken løsning der er rette til jeres erhverv. Vi har flere end 100 dedikerede medarbejdere og loyale underleverandører, som altid er klar til at arbejde hårdt for at give alle vores kunder det bedst mulige produkt.