Leasing kan være det helt rigtige for jer

Få en uforpligtende snak om fordele ved leasing

Leasing

Det kan være en fordel at lease dit vaskeanlæg fremfor at købe det. Derved undgår du at binde penge i investeringen og samtidig kan det hjælpe dig med at finansiere en bedre løsning til dit behov.

Vi arbejder ved Anmasi A/S sammen med nogle meget kompetente samarbejdspartnere på leasing området, og er derfor altid klar til at hjælpe dig med finansieringen af dit næste vaskeanlæg. Fordi dette er en fordel for begge parter, således at i får den rigtige løsning, med den rette finansiering til jeres virksomhed.

 

Hvordan fungere leasing

Kort fortalt ejer leasing firmaet udstyret, men I har brugsretten til det. I lejer således det pågældende vaskeanlæg i en given periode, til en fastsat månedlig ydelse og har dertil mulighed for at forsikre udstyret i forbindelse med aftalen.

 Processen

Først finder vi frem til den rette løsning for jer, fastsætter det pågældende anlægs specifikationer og kostprisen. Derefter udarbejder vi i fællesskab med leasingbureauet en leasingaftale til jer.

 

I betaler leasingydelser for brugsretten

Når vi så har leveret udstyret og det er godkendt af jer, får vi betalingen fra leasingbureauet som aftalen er indgået med. Herefter træder leasingaftalen i kraft, og i betaler blot hver måned, eller kvartal for brugsretten til anlægget. Denne sættes op som det passer likviditetsmæssigt bedst til jer.

 

Hvis i har interesse i at lease et vaskeanlæg, småt eller stort så er i meget velkommen til at kontakte os.