URSKOU A/S

Ultralydsrenser til værkstedet

CASE STORY

Virksomheden er kendt inden for slagteribranchen, som en pålidelig samarbejdspartner og er specialiseret i udvikling, fremstilling og vedligehold af skære og afsværingsmaskiner til slagterier. Dertil laver de næsten alt inden for smedearbejde og andet vedligehold i levnedsmiddelbranchen.

Urskou blev henvist til os, af en nuværende kunde som anbefalede os som samarbejdspartner, og bruger ultralydsrenseren til at vaske alle emner, som eksempelvis tandhjul, kæder og flankser. Disse er forurenet med olie, fedt og andet smuds, og skal rengøres i forbindelse service.

 

Forhenværende løsning:

Virksomheden havde tidligere en gammeldags rensebar med motorrens, der blev betjent manuelt. Hvilket en mand brugte flere timer på om ugen, som kunne bruges bedre. Dertil anvendte de en række produkter, som metal- og rensespray, børster, klude etc. som var påkrævet for at opnå et udmærket resultat, som stadigvæk ikke altid var i top.

Vi får et pænere resultat, alt er rent, hvor vi førhen sprang over hvor gærdet var lavest

Ejvind Skovsgaard, adm. direktør

Forbedret arbejdsmiljø

Lukket automatisk proces, og færre løft

Øget kapacitet

Færre timer til rengøring, er lig med øget kapacitet i produktionen

Færre produkter

De kan idag nøjes med et produkt til rengøring, istedet for mange forskellige

Lavere omkostninger

Reducerede omkostningerne over hele linjen

LØSNINGEN

ANMASI V80 ULTRALYDSRENSER

De fik en ultralydsrenser fra Anmasi på prøve, som løste opgaven til fulde, denne maskine havde ingen problemer med at rengøre de komplekse emner i små kanaler, kroge og forskruninger, samtidig med at frigøre en masse arbejdstimer og nedsætte forbruget af rengøringsprodukter. Idag bruger de derfor en alkalisk rensevæske fra Anmasi.