Oceaneering Rotator

Maxiline fuldautomatisk vaskeanlæg til komplekse emner med høje renhedskrav

CASE STORY

Virksomheden arbejder indenfor en niche i offshore-industrien, hvor de producere måleudstyr der hovedsageligt består af hydraulik komponenter i rustfri stål. De er førende på verdensmarkedet inden for dette område, og producere komponenter, som arbejder nede på 2500 meters dybde, under ekstreme forhold, hvor at kvalitet og finish skal være iorden, for at kunne modstå belastningen.

Derfor er renhedsgraden afgørende for at sikre kvaliteten af det færdige produkt, som der ydes 25 års fabriksgaranti på, hvilket siger noget om de høje krav der er til renligheden af emnerne. Den belastning emnet bliver udsat for, betyder at selv de mindste partikler i forskruninger etc. kan betyde et defekt emne når det tages i brug under havets overflade.

 

Forhenværende løsning

De havde et ældre fler-trins anlæg, uden automatisk loading- og unloading samt en løftekapacitet lige i underkanten, i forhold til de typer emner som bliver vasket. Dertil var tankene væsentlig mindre i vaskeanlægget, som resulterede i problemer med kapaciteten og produktionsstop som følge af forældet teknologi.

 


Øget kapacitet

Håndtere større batches af komponenter

Nedsat procestid

Procestid i forbindelse med vask er faldet

Højere renlighed

Betydeligt renere emner og bedre finish

Brugervenlig- og nem håndtering

En mere automatiseret proces, har givet nemmere håndtering og bedre arbejdsmiljø

LØSNINGEN

Maxiline fuldautomatisk 4-trins ultralydsrenser

Vi har leveret en komplet løsning, i form af et fuldautomatisk anlæg med Siemens styring til håndtering af opgaven. Vaskeanlægget har ultralydsrensning, turbulens flushing, agitering og tørring af komponenterne. Dertil er maskinen udført i komplet rustfri stål, fuldt isoleret, inklusiv filtrering med rustfri pumpe i alle tanke helt ned til under 5 my. Tankene er udstyret med automatisk kemidosering, vandpåfyldning, loading- og unloading med automatiske låger og rullebane.

Således fik kunden en helt automatiseret proces.