OM ANMASI

Et stærkt team at samarbejde med

OM OS

Vi er et dedikeret team af medarbejdere, som målrettet arbejder imod at levere de bedste løsninger til jer som kunde. Vi stræber efter at levere en værdiskabende, bæredygtig og fremtidssikret løsning, som frem for alt også er brugervenlig. Dette er fælles for alle vores løsninger, og i vil opleve at vi altid er med jer hele vejen i processen uanset omfanget af opgaven.

 

HISTORIEN BAG

Virksomheden er grundlagt af Jan Hedeby Sørensen, der med sine mere end 25 års erfaring i branchen, ønskede at skabe en mere kundefokuseret virksomhed, der er med kunden hele vejen, hvor samarbejde og løsningen er i fokus. Derfor håndterer Anmasi i dag, alt fra det rigtige vaskeanlæg og logistikken til kemien.

 

DET VI KAN

Vi er specialiseret indenfor alt der har med vaske- og renseteknologi til industrien at gøre, og har et bredt sortiment af standard løsninger, men arbejder i høj grad også med specialiserede løsninger til eksempelvis robotceller. Vores viden er i høj grad specialiseret indenfor: ultralydsrensning, spulevask, kemi og opløsningsmidler.