Silent sonic

Unik støjsvag ultralydsrenser

Lydløs ultralydsrensning med Silent Sonic (12.01.2015)

Unikt produkt

Vi har ved Anmasi A/S brugt de seneste 18 måneder på at udvikle dette produkt, og har allerede produceret de første 4 ultralydsrensere af denne type. Vi har taget patent på varemærket og ser et stort potentiale for denne model i fremtiden. Ideen til ultralydsrenseren kom efter flere henvendelser fra kunder, som forespurgte på støjsvage ultralydsrensere, samtidig med vi selv i en længere periode havde tænkt tanken. Fælles for kunderne som forespurgte dette type produkt, var at de hver dag arbejdede i et mindre lokale tæt op af ultralydsrenseren det meste af tiden.

 

Derfor har vi nu udviklet Silent Sonic, som er en ultralydsrenser der indvendigt er konstrueret i komplet rustfri stål, men udvendigt er konstrueret i specielle lyddæmpende materialer bestående af kompositmaterialer og specielt udviklet PureSound lydisolering til højfrekvente toner.

 

Dette har resulteret i en ultralydsrenser, som er ligeså effektiv, miljøvenlig og brugervenlig som lignende modeller på markedet, også er den samtidig utrolig støjsvag og arbejder med et støjniveau omkring 58 dB(a). Hvilket er væsentlig lavere end andre produktionsapparater og ultralydsrensere, som oftest arbejder med et støjniveau omkring 70 dB(a) og gør derfor Silent Sonic utrolig velegnet til rolige miljøer. Dette er oftest laboratorier, R&D faciliteter, tandlæger, prototypeværksteder etc..

 

Vælg Silent Sonic

Vi anbefaler derfor altid Silent Sonic, hvis i som virksomhed målrettet søger at forbedre arbejdsmiljøet i hele organisationen ved bla. at nedsætte støjgener og forbedre vilkårene på anden vis. Derudover specielt, hvis placeringen af ultralydsrenseren er i et lukket og mindre lokale hvor der ikke i forvejen er støjende apparater, således at i får et roligt arbejdsmiljø for jeres ansatte. Hvis i ikke i forvejen kender til støjniveauet fra en ultralydsrenser eller lignende maskine er i altid velkommen til at besøge vores demofaciliteter og høre forskelllen.

Some description

Some description

 

Some description