Anmasi viser flaget i Odense (03.03.2017)

Anmasi viser flaget i Odense (03.03.2017)

Den midtjyske leverandør af ultralydsrensere deltager på en del messer i årets løb, og VTM 2017 er selvfølgelig også med i kalenderen.

Jeg synes det er en god messe. Der er ikke så mange besøgende, men de besøgende der er, er som regel af god kvalitet, lyder det fra Anders Hedeby Sørensen, der er salgschef hos Anmasi.

På messen er det muligt at komme i dialog med de kunder, der har de komplekse opgaver, og det er der, vi kan finde nogle udfordringer, så på den måde er messen et godt sted. Men vi møder også de små maskinfabrikker, der har brug for en standardløsning, og dem er vi jo også leverandør af, tilføjer han.

 

Han har også sat sig en målsætning for deltagelsen i Odense.

Hvis vi har en kunde om dagen, der køber et anlæg, så har det været en succes. På andre messer har vi højere mål, så det skulle ikke være umuligt, pointerer han.

 

Anmasi bruger dog også VTM-messen til at reklamere lidt for et samarbejde, virksomheden for nylig har indgået med KSN Industri.

Vi har et samarbejde på det danske marked med specialanlæg med ultralydsrensning som Anmasi varetager salg og levering af, siger Anders Hedeby Sørensen.