Anmasi leverer stort anlæg til Siemens Wind power

Anmasi leverer stort anlæg til Siemens Wind power (28.05.2015)

Hvordan opstod behovet

Vi har igennem længere tid leveret en række mindre vaskeanlæg til produktionen ved Siemens Wind Power, i forbindelse med effektivt at fjerne epoxy uden brug af acetone. I forbindelse med det, blev det besluttet i 2014 at der skulle investeres i et større vaskeanlæg til at rengøre de større værktøjer.

Årsagen til dette var hovedsageligt målet med at få acetone ud af produktionen, og samtidig effektivisere vaskeprocessen således at medarbejderne ikke brugte tid på rengøring af værktøjerne, men hovedsageligt fokuserede deres aktiviteter omkring selv den værdiskabende produktion, som lå i spartlingen.

Valget faldt på et fuldautomatisk vaskeanlæg fra Anmasi med ultralydsrensning, som sammen med et specielt udviklet kemikalie til at fjerne epoxy effektivt vasker emnerne.

Beskrivelse af anlægget

Maskinen var af typen Maximatic, og blev leveret i komplet rustfrit stål med Siemens S7-1200 PLC styring med touchskærm. Det blev leveret med betjening to sider via pneumatiske frontlåger, eftersom anlægget skulle betjenes af to afdelinger på hver sin side af en væg hvor maskinen blev placeret.

De to tanke i maskinen, den ene til vask med kemikalie og den anden til at skylle emnerne var hver på cirka 1 kubikmeter for at kunne vaske de store værktøjer der var op til 2 meter lange. Hvilket baseret på tank volumen har gjort dette til en af de større anlæg Anmasi har leveret. Selve anlægget blev leveret uden problemer til kunden, med hurtig opstart af egne folk hos Siemens.

Det videre forløb

Ud over levering af dette anlæg, har vi også siden leveret flere mindre anlæg til kunden, samt kemikalier til at fjerne epoxy effektivt på miljøvenlig vis, i andre afdelinger. Hvilket vi hos Anmasi er meget glade for og stolte af, da kunderne altid kommer i første række hos os!