Anmasi investerer millioner i nyt domicil

Et stenkast fra det gamle domicil i Grindsted skyder et nyt nu op

Anmasi investerer millioner i nyt domicil (30.11.2017)

Til marts er Anmasi klar til at rykke ind i et nyt 1.500 kvadratmeter stort domicil i Grindsted.

- Meningen med det nye domicil er, at det skal være et salgs- og servicedomicil. Vi får et temmelig stort showroom med alle vores vaskeanlæg/filtersystemer. Der repræsenterer vi Anmasis tre platforme: vi repræsenterer KSN Industri, nu har vi fået Compact Cleans produkter, og så har vi Dansk Stålfilter Industri. De maskiner vil sammen med vores egne ultralydsanlæg blive udstillet, siger Jan Hedeby Sørensen, administrerende direktør hos Anmasi.

Selve produktionen af virksomhedens vaske- og filteranlæg ligger hos datterselskaberne samt KSN Industri, men alligevel bliver der masser maskiner i det nye domicil.

- Vi får samtidig et renselaboratorium, hvor vi renser emner og bagefter kan kontrollere renheden på dem. Der er store krav til emnerne fra kunderne i dag, og man skal kunne bevise, hvor rene emnerne er, og det er der ikke nogen andre leverandører, der gør i Danmark. Det er også for at hjælpe kunden med at købe den rigtige proces, forklarer Jan Hedeby Sørensen.

- Og så laver vi en hal, hvor vi vil udføre lønrens. Vi hjælper allerede virksomheder med for eksempel rens af formværktøjer og rengøring af værktøjer for rust, kalk, fastbrændte aflejringer med mere. Den del vil vi til at markedsføre os med, tilføjer han.