Messer i efteråret 2015

Kom forbi os til en uforpligtende snak

Anmasi deltager på hele 3 messer i efteråret! (03.09.2015)

Derfor glæder vi os til at møde dig på en af disse messe, som alle henvender sig til hver sin industri, du finder os på alle messerne med et udsnit af vores maskiner til forskellige opgaver. Dertil tilbyder vi kaffe og andet godt på standen, samt en uforpligtende snak omkring vask af emner i industrien.

HI-messen i Herning

Find os på stand nummer L 9124, hvor vi udstiller et bredt udvalg af vores maskiner fra fuldautomatiske vaskeanlæg til mindre ultralydsrensere. De fleste maskiner vil være tilkoblet og kan demonstreres efter behov. I finder på messen Jan Hedeby Sørensen og Mathias Hedeby Sørensen, som står klar til en snak omkring maskinerne og det vi kan tilbyde ved Anmasi A/S.

Euromold i Düssseldorf

Find os på stand nummer H16/E 124, hvor vi udstiller vores maskiner og kemikalier til rensning af formværktøjer og emner efter 3D-printning. I finder på messen Anders Hedeby Sørensen, som står klar til en snak omkring maskinerne vi kan tilbyde til dette formål.

TCT SHOW i Birmingham

Find os på stand nummer E41, hvor vi udstiller vores maskiner og kemikalier til rensning af emner efter 3D-printning, sammen med vores forhandler i England. I vil på messen finde vores brede sortiment af ultralydsrensere til netop dette formål, og de ny-udviklede kemikalie til effektiv rensning af emnerne for epoxy-resin før UV-hærdning. I finder på messen Anders Hedeby Sørensen, som står klar til en snak omkring vores løsninger til dette segment.

 

Vi ser frem til at møde jer på messe i efteråret!