Anvendelsesområder

Se her hvordan vores produkter anvendes effektivt idag!

Olie- og kølesmøremidler

Vores vaskeanlæg fjerner nemt olie- og kølesmøremidler fra bearbejdede emner, og komponenter som skal vedligeholdes. Vi kan rengøre næsten alle overflader af metaller, plastik, kunststof etc.

 

Tidsintervallet i processen varierer, samt hvilken type kemi vi bruger til den enkelte opgave. Det afhænger af hvilke typer af olier- og kølesmøremidler vi arbejder med, fælles for dem alle er at de rengøres i en vandbaseret løsning, som er enten neutral eller mild alkalisk.

 

Hvilken type af vaskeanlæg og metode afhænger af den specifikke opgave, og bestemmes i dialog med kunden.


Rust

Vi fjerner effektivt korrosion med vores neutrale vandbaserede rustfjerner. Den fjerner både nyt- og gammelt rust fra eksempelvis reparationsemner, eller flyvrust på komponenter. Alt dette gøres effektivt med vores neutrale produkt, samtidig med at tage hensyn til omgivelser og arbejdsmiljøet.

Produktet anvendes mest effektivt i en ultralydsrenser opblandet med vand, ved en temperatur på 55ºC som derved fjerner korrosionen helt automatisk på kort tid. Produktet fjerner også forekomster af olie- og fedt fra komponenterne.


Maling

Vi har stor erfaring med at fjerne maling fra komponenter. Vi fjerner typisk maling  fra malerkroge, fixturer, ophæng, pumper, pistoler og dyser. 

Fordelen ved et vaskeanlæg til opgaven, er at i får en lukket proces, hvor man undgår manuel rengøring med kraftige kemikalier, som eksempelvis fortynder. Istedet får i en automatisk maskine med vandbaseret maling, som effektivt fjerner malingen. 

Vi kan både fjerne flydende- og hærdet maling, som oftest gøres ved hjælp af en ultralydsrenser.


Epoxy

Vi har stor erfaring med at fjerne både hærdet- og ikke-hærdet epoxy fra emner. Hvilket i mange tilfælde er en svær opgave, uden det rette udstyr. Derfor er det vigtigt at have den rette løsning hvad angår både kemi og vaskeanlæg. 

Fordelen ved vores løsninger, er at de automatisk og miljøvenligt i en vandbaseret løsning fjerner den epoxyen, og tager hensyn til arbejdsmiljøet.

Vi har igennem de seneste år, udviklet mange specialløsninger for specielt kunder i vindmølleindustrien til dette formål.


3D PRINT: SLA, FDM, Polyjet

Vi har i flere år arbejdet udvikling af løsninger til rensning af emner efter 3D-printning og kan tilbyder både standard- og specialløsninger til denne opgave. Dertil tilbyder vi et komplet sortiment af vandbaserede kemikalier til at fjerne epoxy-rester, support materiale og lignende afhængig af printertype.

Teknologien som anvendes afhænger af hvilken type 3D-printer kunden anvender, og kan inkludere ultralydsrensning, turbulens eller lignende.


Gummi

Vi har erfaring med vask af gummi-emner efter bearbejdning, både i medicinal, levnedsmiddel og metalindustrien. Hver enkel maskine er tilpasset behovet og de renhedskrav der må være til gummi-emnet.


Termisk afgratning

Vi har stor erfaring med rensning af både små- og store komponenter efter termisk afgratning. Der opstår under termisk afgratning et mørkt oxid-lag, som skal fjernes før at komponenterne skal videre i processen. Oxid-laget fjerner man med et vaskeanlæg, typisk med ultralydsrensning og specielt udviklede kemikalier.

Derfor tilbyder Anmasi A/S en komplet løsning, hvor vi både producere vaskeanlægget og leverer de nødvendige kemikalier for at sikre den bedste kvalitet af komponenterne efter processen.


Trådgnistning

Vi kan vaske dine emner efter trådgnistning, ved effektivt at fjerne smudset i overfladen og genskabe metallets originale overflade efter processen. Derved kan vi erstatte eksempelvis sandblæsning.

Således kan man automatisk rengøre emnerne i en ultralydsrenser uden behov for manuelle processer.


Udsnit af referencer

Klik dig videre til vores referencesider, og se hvad vi har gjort for en lang række kunder